新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@

图片
新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ System

新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ СИСТЕМА

С нашата интелигентна AF технология и невероятната гама RF обективи наградената 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ система предлага изключително интуитивен подход към фотографията и заснемането на видеоклипове, като работи безпроблемно с вас, за да ви държи фокусирани върху обекта и творчеството ви.

新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ СИСТЕМА

?新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ ме улеснява да се съсредоточа върху творчеството си“

Brent Stirton, посланик на Canon
新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ by Brent Stirton, Canon Ambassador

Създаден около вас. За вас.

 • Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ - Because we understand you

  Защото ние ви разбираме

  Ние проектираме и изграждаме гъвкави, отзивчиви технологии за изображения, които ви помагат да заснемете вашия свят.

 • Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ - Technology to help you excel

  Технология, която ви помага да се отличите

  Интелигентна технология за задълбочено самообучение и оптичен дизайн, които ви осигуряват контрол.

 • Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ - Ready for the future, right now.

  Готови за бъдещето. Точно сега.

  Система, която отговаря на вашите творчески нужди не само днес, но и за в бъдеще.

The new EOS generation

Новото поколение EOS. Как започна всичко и към какво се стремим.

Открийте как инженерите на Canon се заеха с разработването на серията 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ и революционното й гнездо за обектив – с по-голям диаметър, кратко задно фокусиране и по-бърза комуникация – и надникнете зад кулисите на тази уникална система, която предлага най-добрия баланс между механичен, електрически и оптичен дизайн – всичко това с неограничени възможности за бъдещето.
Прочетете цялата история

Революционна технология, която разширява границите

Разберете ключовите предимства на системата 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ и открийте как новаторската технология на Canon улавя изключителното, което никога не сте смятали за възможно.

 • Stunning Optical superiority

  Зашеметяващо оптично превъзходство

  Следващото поколение обективи, които само Canon може да създаде.

 • 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@

  Бързо и надеждно фокусиране

  AF, което е по-невероятно от всякога благодарение на Dual Pixel CMOS AF II.

 • Powerful Optical and In-body image stabliser

  Мощен, оптичен и вграден стабилизатор на образа

  Невероятна стабилизация, която компенсира движенията и дишането ви – и дори въртенето на Земята.

 • Intuitive, ergonomic design

  Интуитивен, ергономичен дизайн

  Отлична, водеща в класа си ергономичност.

Зашеметяващо оптично превъзходство

RF обективите предлагат оптично съвършенство, невероятен дизайн и надеждна работа при всякакви условия.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – безкомпромисна конструкция с изключително качество на изображението. Всичко това от малко, компактно тяло, което е по-малко от всеки друг професионален 70-200mm обектив. Никой не мислеше, че можем да го направим, но ние успяхме. И всичко това е благодарение на предимствата, предлагани от RF гнездото.

Обективи RF 600mm и 800mm F11 IS USM

Обективи RF 600mm и 800mm F11 IS USM – компактни и леки f/11 телефотообективи, които осигуряват повече креативност за всеки. Благодарение на RF дизайна и фотоапаратите от 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ системата с Dual Pixel CMOS AF са постижими нови възможности за снимки и видео.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – обективът RF, който задава нови стандарти в оптичната конструкция, предоставя превъзходна острота, допълнителен творчески контрол и характеристики при слаба светлина, които са просто забележителни.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – заснемане на света в зашеметяваща 8K виртуална реалност с този новаторски обектив от серия L, който можеше да бъде създаден само благодарение на RF гнездото и неговият къс дизайн на задно фокусиране.

Бързо и надеждно фокусиране

Където и да е позициониран обектът ви, фотоапаратите от серията 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ ще го намерят благодарение на чувствителния и интелигентен AF – независимо от условията. Изкуствен интелект със задълбочено самообучение е програмиран със способността да разпознава хора, както и превозни средства и животни, както и да се заключва върху очите, лицето, главата или тялото на обектите.

Fast dependable focusing
Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ - Low Light

Слаба светлина

Дори когато нивата на осветеност намалят, това не означава, че трябва да се притеснявате, че ще пропуснете снимката, или да използвате светкавица, която може да развали атмосферата. Системата за стабилизатор на образа на Canon осигурява зашеметяваща производителност при най-тъмните условия.

Видео и снимки

Canon въведе Full HD видеото в DSLR преди повече от десетилетие и сега със системата 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ предоставя нови възможности с 8K видео и снимки с висока разделителна способност благодарение на хибридните фотоапарати, които използват най-доброто от всички наши революционни технологии.

Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ - Video and Stills 8K
Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ - Fast moving subjects

Бързодвижещи се обекти

新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ системата променя това, което е възможно с автофокуса. Нашата технология за проследяване на обект е задала стандарта за непрекъснат автофокус, който предлага невероятни нива на точност на фокусиране.

Vladimir Rys

?Просто трябва да насочвате обектива в правилната посока, а всичко останало върши фотоапаратът.“

Vladimir Rys, посланик на Canon

Мощен, оптичен и вграден стабилизатор на образа

Снимайте с увереност дори когато условията са срещу вас благодарение на оптичните и вградените технологии на Canon за стабилизиране на образа.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Изключително стабилни резултати в движение

Дългите експонации без статив никога не трябва да са проблем. Благодарение на фотоапаратите на Canon, които разполагат с технологията за вграден стабилизатор на образа (IBIS), те работят заедно със съвместими RF обективи, за да осигурят до 8 стъпки за стабилизация*.

Rock Steady results on the move

Сигурно и стабилно видео

Снимайте видео с увереност дори когато условията са срещу вас с Movie Digital IS. Когато се комбинира с оптичните и вградените технологии за стабилизиране на образа на Canon, тази допълнителна функция добавя още повече плавност към видеоклиповете ви.

Интуитивен, ергономичен дизайн

Процесът на заснемане на изображение трябва да бъде интуитивен. Фотоапаратите от серията 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ на Canon са проектирани така, че да пасват на вашето тяло. Нашата ергономичност е световноизвестна, като обединява фотоапарата и тялото по революционни нови начини.

Intuitive, ergonomic design

Фотоапарати, които се побират удобно в ръцете ви – инженерите на Canon се стремят да направят нашите фотоапарати възможно най-удобни за държане. Всичко това започва с дизайн, който е разработен от много различни прототипи, за да се стигне до удобен модел, който се побира красиво в ръцете ви.

Интуитивни контроли, които никога не ви разсейват – управлявайте толкова лесно, че едва ще забележите, че го правите. Благодарение на интелигентния дизайн на нашите фотоапарати вниманието ви винаги е върху обекта – дори когато правите корекции.

Пръстен за управление на обектива за регулиране в движение – благодарение на дизайна на обективите RF и тяхната способност да комуникират по-бързо и по-динамично с фотоапарата, персонализируем пръстен за управление на обектива добавя допълнителни възможности за фина настройка на опциите на фотоапарата, докато снимате.

Опростени менюта за опростена визия – лесно навигирайте през системата от менюта на EOS, която е прецизно усъвършенствана, за да запази познатите групи настройки и опциите за настройка.

Персонализирайте и направете фотоапарата уникален – съобразете стила си на снимане с фотоапарата и регулирайте фино настройките, от които се нуждаете, за да ви помогне да правите това, което правите, по-бързо и по-добре.

Когато повече е по-добре. Пълнокадрови 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ фотоапарати

Създадена за непокорния създател, гамата на Canon от пълнокадрови безогледални фотоапарати 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ предлага зашеметяващо качество на изображението заедно с най-добрата технология за най-добри резултати. Защото не очаквате нищо по-малко.

 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@8

  Преминете към пълнокадрова фотография и видео и реализирайте творческите си амбиции.
 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6 Mark II

  Снимки или видео, действие или портрет – комбинацията от производителност и качество на изображението на 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6 Mark II позволява на творчеството ви да се развихри
 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@3

  Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.
 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.
 • Система Cinema EOS

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5 C

  Заснемайте спиращо дъха 8K видео и 45MP снимки с нашата най-малка камера Cinema EOS, която е готова за всичко.
 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6

  Каквото и да снимате, както и да го снимате, 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.
 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@

  Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.
 • Безогледални фотоапарати

  新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@P

  Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.
 • Достигнете по-далеч. Предимството на APS-C

  Форматът APS-C има много предимства, като не на последно място е фотоапарат с по-малък размер, който предоставя 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ технология на всеки, който иска да развие творчеството си.

  Обективи RF

  RF обективите предлагат оптично превъзходство и динамични характеристики при всякакви условия, докато EF към 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ адаптерите позволяват EF-S и EF обективите да се използват на 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ фотоапарати
  Вижте всички обективи Вижте всички адаптери

  В ръцете на професионалисти

  Вижте на какво е способна системата 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ в ръцете на професионалните фотографи и режисьори

 • Cinematographer Anthony Dod Mantle films with a Canon camera. He is wearing a warm black jacket, yellow gloves and headphones.

  СЪЗДАВАНЕ НА ФИЛМИ

  Комплектът на Canon зад ?Pistol“ на FX

  Открийте фотоапаратите и обективите на Canon, които е използвал кинематографът Антъни Дод Мантъл в ?Pistol“, за да пренесе пънк субкултурата на екрана.

 • In the hands of the professionals - Going off-road with 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@3

  СТАТИЯ

  Излизане извън пътя с Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@3

  Фотографът на Motorsports Vladimir Rys изпробва новаторския автофокус на Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@3 за проследяване на състезателна кола за снимки на първия си електрически рали автомобил.

 • In the hands of the professionals - 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5 capturing nature

  СТАТИЯ

  Първи кадри с Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5: заснемане на природата с красиви детайли

  Ulla Lohmann и Robert Marc Lehmann относно това как 45 MP сензор на Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5 и AF с проследяване на очите им помогнаха да направят ефектни снимки на открито.

 • In the hands of the professionals - Encapsulating Madeira with 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5 C

  СТАТИЯ

  Заснемане на кинематографичен филм за пътуване с 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@5 C

  Как режисьорът Kevin Clerc заснема уникален изглед на Мадейра с пълнофункционален хибриден фотоапарат на Canon.

 • In the hands of the professionals - Dancing into the light, shooting with the Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6

  СТАТИЯ

  Танц към светлината: снимане с Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6

  Посланикът на Canon Wanda Martin за своята вдъхновена от изкуството модна снимка, първите снимки, заснети с Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@6.

 • In the hands of the professionals - Testing 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ Low Light Limits

  СТАТИЯ

  Тестване на Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ в границите на слаба осветеност

  Фотожурналистът Daniel Etter снима тъмни, архаични условия в румънските мини за въглища, използвайки пълнокадровата безогледална система 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ на Canon.

 • In the hands of the professionals - Adventure Photography with 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@P

  СТАТИЯ

  Приключенска фотография с 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@P

  Лайфстайл фотографът и фотограф на динамични снимки на открито Jake Baggaley обяснява как лекият Canon 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@P му дава творческо предимство.

 • Свързани продукти

  Разгледайте останалите гами фотоапарати на Canon

  • Canon Mirrorless Cameras

   Безогледални фотоапарати

   Високо качество, малък размер. Гамата от пълнокадрови безогледални EOS M и 新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@ предоставя мощта на DSLR в корпуса на компактен фотоапарат.

  • Canon DSLR Cameras

   DSLR фотоапарати

   Нашата гама EOS от DSLR фотоапарати предлага превъзходно качество на изображението независимо от нивото на уменията ви

  • PowerShot G5 X Mark II

   Компактни цифрови фотоапарати

   Преносими ?всичко в едно“ фотоапарати PowerShot и IXUS, вариращи от експертни творчески фотоапарати в компактен размер до такива със суперувеличение и опции за лесно насочване и снимане.

  • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

   EOS VR система

   Създайте потапящо триизмерно съдържание с помощта на съвместим пълнокадров EOS фотоапарат и обектив RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, като същевременно се възползвате от по-ефективен и по-прост работен процес с EOS VR СИСТЕМА.

  • Canon Cinema EOS System

   Система Cinema EOS

   Изключително качество на изображението, безграничен творчески контрол. Независимо дали снимате въздействащи независими документални филми, пристрастяваща популярна драма, или награждавани игрални филми, има продукт на Canon за професионални видео решения, който може да изстреля креативността ви до нови висоти.

  1. * 8 стъпки въз основа на стандарта CIPA в зависимост от използваните обективи.